صهیونیستها هنوز خون میخواهند
دو مقام صهیونیست: کافی نیست باید بیشتر بکشیم!
سرویس خارجی-
«هرتزی هالیوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در جمع فرماندهان این رژیم خواستار تداوم نسلکشی فلسطینیان شد. «گیورا ایلند» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم و معمار «طرح ژنرالها» هم، همزمان خواهان تشدید فشارها و محاصره هرچه بیشتر این باریکه شده است!
رژیم صهیونیستی با حمایت و پشتیبانی غرب، تمامی امکانات خود را برای نسلکشی در غزه، باریکهای که از هرسو در محاصره قرار دارد، به کار گرفته است. زنان و کودکان این منطقه روزانه با سایه مرگ و ویرانی زندگی میکنند. با وجود این، به نظر میرسد عطش صهیونیستها برای خشونت و جنایت پایانی ندارد و آنها همچنان در پی حذف ملت فلسطین و نابودی مقاومت مردمی هستند که تنها خواهان آزادی و حق زندگی در سرزمین خود هستند.
در همین رابطه «ایرنا» و به نقل از «العربیالجدید» نوشته است، «هرتزی هالیوی» در بازدید از منطقه جبالیا در شمال نوار غزه، در جمع فرماندهان یگانهای ارتش رژیم اشغالگر، از تداوم نسلکشی در غزه تا زمان بازگشت اسیران این رژیم سخن گفت آنجا که گفت: «ما از اقدامات خود دست برنمیداریم و حماس را به نقطهای میرسانیم که بفهمد باید تمامی اسیران را بازگرداند. اگر حماس این کار را انجام ندهد، شمار بیشتری از فلسطینیان را اسیر و یا به قتل خواهیم رساند.»
همچنین به گزارش خبرگزاری «فارس»، روزنامه عبریزبان «یدیعوت آحارونوت» یادداشتی از ژنرال بازنشسته «گیورا ایلند»، مهندس «طرح ژنرالها»، منتشر کرد که در آن استراتژی نظامی «اسرائیل» در جنگ غزه را مورد انتقاد قرار داده است. او نوشت: «فشار نظامی به تنهائی برای دستیابی به اهداف مورد نظر اسرائیل کافی نبوده است.»
این ژنرال بازنشسته در یادداشتی با عنوان «نتایج جنگ غزه: فشار نظامی کافی نیست»، به بررسی اشتباهات راهبردی اسرائیل در جنگ با حماس پرداخت. او تاکید کرد که «تشبیه حماس به داعش بر اساس روایت آمریکایی اشتباه بود؛ چراکه حماس تنها یک گروه تروریستی نیست، بلکه حکومتی است که غزه را اداره میکند و در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل اعلام جنگ کرد.»
او به سه روش پیشنهادی برای فشار بر حماس اشاره کرد: 1- تشدید تحریم اقتصادی برای ایجاد نارضایتی عمومی که اکنون به شکل تدریجی در شمال غزه اجرا میشود. 2- حمایت از یک حکومت جایگزین در غزه که اسرائیل تاکنون از آن اجتناب کرده است. 3- تهدید به از دست دادن اراضی و کوچاندن اجباری، روشی که هنوز اجرائی نشده است.
وی ناکامی «اسرائیل» در تحقق اهداف اصلی جنگ، شامل آزادسازی اسرا و نابودی حماس، را نتیجه ضعف در شناسایی و بهرهبرداری از نقاط ضعف حماس دانسته و معتقد است که تغییر استراتژی و هدفگیری نقاط ضعف دشمن میتواند مسیر موفقیت را هموار کند. در همین حال، «موشه یعلون»، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی، بار دیگر اعتراف کرد که این رژیم در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی میشود. او تصریح کرد: «من از سخنان خود عقبنشینی نمیکنم؛ ارتش اسرائیل اقدام به پاکسازی نژادی و جنایات جنگی در غزه میکند.»
ایرلند هم وارد شد
درخواستها برای محاکمه رژیم صهیونیستی روزبهروز افزایش مییابد و در تازهترین رویداد، دولت ایرلند تصمیم گرفته بهطور رسمی به شکایت آفریقای جنوبی علیه این رژیم بپیوندد. آن طور که «ایرنا» به نقل از «آناتولی» نوشته است، دیوان بینالمللی دادگستری در بیانیهای اعلام کرده است که «ایرلند با فعال کردن ماده ۶۳ اساسنامه دیوان، درخواست مداخله در پرونده مرتبط با اعمال کنوانسیون جلوگیری و مجازات نسلکشی در نوار غزه را ارائه داده است.»
آفریقای جنوبی در دسامبر ۲۰۲۳ شکایتی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بینالمللی دادگستری ثبت کرد و اعلام نمود که این رژیم مفاد کنوانسیون مقابله با نسلکشی را در قبال فلسطینیان نوار غزه نقض کرده است. تاکنون کشورهایی از جمله نیکاراگوئه، کلمبیا، لیبی، مکزیک، فلسطین، اسپانیا و ترکیه به این شکایت پیوستهاند. دیوان بینالمللی کیفری لاهه روز پنجشنبه، اول آذر ۱۴۰۳، دستور بازداشت «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق این رژیم، را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت، و استفاده از گرسنگی بهعنوان یک سلاح علیه مردم غزه صادر کرد.
همچنین در دهها کشور جهان، سربازان این رژیم تحت پیگرد قانونی قرار گرفتهاند. تا آنجا که یک سرباز صهیونیست برای جلوگیری از محاکمه، مجبور شد شبانه از کشور برزیل فرار کند.
اقتصاد اسرائیل در بنبست
جنگ کنونی هزینههای سنگینی را از لحاظ اقتصادی برای رژیم صهیونیستی به همراه داشته است، تا حدی که بسیاری از ساکنان اراضی اشغالی به دنبال خروج از فلسطین هستند. «مهر» در اینباره به نقل از «الجزیره» نوشت، صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ با شرایط بحرانی روبهرو شد؛ بحرانی که شدت آن قابلمقایسه با اوضاع نابسامان گردشگری طی سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ در پی شیوع اپیدمی کرونا بود. نسلکشی گستردهای که این رژیم در نوار غزه به راه انداخت، یکی از عوامل اصلی افول گردشگری در سرزمینهای اشغالی بهشمار میرود... جنگ، خطرات حملات مکرر از سوی ایران، یمن و لبنان به اراضی اشغالی، و تعلیق مکرر پروازهای شرکتهای بینالمللی هواپیمایی به مقصد این مناطق، از جمله عواملی بودهاند که موجب ورشکستگی چیزی حدود 60هزار شرکت در سرزمینهای اشغالی شده است.